BLAGDANSKA DAROVNA IGRA- HeraZnanje i kozmetički salon „Twiggy“ pitaju vas: „Što nam je važnije, lijepo lice ili zgodno tijelo?“

 

 

BLAGDANSKI DAROVI- Kozmetički salon „Twiggy“ i HeraZnanje daruju kozmetički tretman, jer ljepota nam je važna!

 

 

 

 

Kozmetički salon ‘Twiggy’ i HeraZnanje daruju jednoj čitateljici kozmetički tretman lica hidro life.

Uzrečica kaže: svaka žena dođe u godine kada mora birati između ljepote lica ili ljepote vitkog tijela. Pretpostavka je da, u stanovitom dobu, pokoji kilogram više, za koji bi mi radije da ga nema, izvrsno pristaje upravo licu.

Smiješno ili ne, istinito ili ne, mi se igramo i darujemo vam, uz pokoji očekivani blagdanski kolačić viška,  opuštajući tretman u jednom od najboljih kozmetičkih salona u Splitu, salonu „Twiggy“.

Zašto je, jedan od najboljih? Uvjeriti ćete se same kada ga posjetite. Ugodan ambijent, najljubaznije osoblje na svijetu i lijepa vlasnica Željana Vilović učiniti će sve kako bi za svoje novce dobili najbolje moguće.

Za ove blagdanske dane izabrale smo kozmetički tretman lica, kako bi se opustile i osnažile prije ili nakon stresnih i za žene zahtjevnih dana blagdana. Odvojite trenutak za sebe i zaigrajte igru s HeraZnanje i „Twiggy“ salonom. Evo što vam je vlasnica Željana Vilović izabrala.

„Hidro life tretman lica dubinski, višestruko povećava hidrataciju kože i tonifikaciju lica. Opuštajuća masaža omogućava brzo upijanje ceramidne ampule, a peel off maska sa 100% Aloa Verom daje dugotrajnu hidrataciju. Dobrodošao je svakoj ženi, kao opuštajući, njegujući i relaksirajući tretman.“

Želimo vam sreću u darovnoj igri, i da upravo vi budete dobitnica ovog lijepog i korisnog blagdanskog dara.

Da bi bile dobitnice ovog dara potrebno je sljedeće:

  1. Morate biti u mogućnosti iskoristiti igru jer se salon nalazi u Splitu, na Pujankama.
  2. Nadalje, morate podijeliti ovaj tekst na svom FB profilu.
  3. Morate i lajkati FB stranicu HeraZnanje.
  4. I najvažnije- morate napisati odgovor na pitanje: Kada bi morale birati, što bi izabrale- ljepše lice ili tijelo i zašto?

Odgovore napišite, ISKLJUČIVO na FB stranici HeraZnanje!

Izabrati ćemo dobitnicu koja ponudi najzanimljiviji odgovor i u inboxima se dogovoriti.

Sretno!

 

 

H.K.

Foto: Kozmetički salon ‘Twiggy’ 

HeraZnanje

 

 

 

Ako sadržaj nalazite vrijednim čitanja, lijepo vas molimo da nas podržite FB Like klikom