DAROVI: Heraclea i HeraZnanje daruju ekološki jastuk za najslađi san.

 

 

 

Početak je siječnja, vrijeme kada se suočavamo s prvim danima nakon blagdana. Darovi, ukrašavanje i obilna trpeza,  sve divote  razdoblja  praznikovanja pomalo su već za nama.

No darivati se može uvijek jer pripremanje i primanje darova lijepi su osjećaji.  HeraZnanje odlučila je darivati u kontinuitetu. Za prvu ovogodišnju darovnu igru odlučili smo se za nešto što će vam dobro doći, zdrav ekološki jastuk o kojem možete sve pronaći na FB stranici imena Jastuci od ljuskica heljde. Heljda postoji kao neoljuštena i oljuštena. Oljuštena heljda, odnosno njene ljuskice, koriste se kao punilo za jastuke koji imaju antialergijska svojstva, sprečavaju glavobolje i bol u vratnoj kralježnici.

 

Pisali smo o njima u listopadu,  o Tini Mrzljak i Mariu Nikolovskom, krasnim mladim ljudima koji su odlučili ostati u Hrvatskoj i raditi svoj mali posao.

https://heraznanje.com/ostati-i-raditi-u-hrvatskoj-tina-mrzljak-i-mario-nikolovski-rucno-punimo-jastuke-od-heljde-zdrave-i-korisne/

Krenulo im je dobro pa su svoj dobitak odlučili podijeliti i s vama dragi čitatelji.  Heraclea i HeraZnanje daruju:

Jastuk punjen ljuskicama heljde za miran san. Dimenzija 30×40 uz dvije ručno šivane pamučne jastučnice. Punjen je isključivo heljdinim ljuskicama hrvatskih proizvođača.

 

 

 

Kako bi baš vaša glava otpočinula na ovom zdravom jastuku zaigrajte s nama igru tako što ćete:

  1. Na FB stranici HeraZnanjehttps://www.facebook.com/heraznanje/ isključivo ispod objave, napisati odgovor na pitanje: Kako podnosite nedostatak sna?
  2. Podijeliti ovaj tekst na svoj FB profil
  3. Kliknuti na FB stranicu HeraZnanje i time pokazati da vam se sviđa to što radimo.

 

Izabrati ćemo najzgodniji odgovor, među onima koji ispune sva tri zadatka, javiti vam se u inbox te povezati s darovateljima, Heraclea ekipom, nakon čega jedino što vam preostaje jest primiti dar.

HeraZnanje

 

 

Ako sadržaj nalazite vrijednim čitanja, lijepo vas molimo da nas podržite FB Like klikom