Vjenčanja- foto serijal, Vjenčanice (8)

 

Vjenčanice

 

 

 

 

Vjenčanica je važna. Svaka žena na svom vjenčanju želi izgledati predivno i najbolje moguće. Bez obzira na godine života, vitku ili obliju figuru, bila skromnijih financijskih mogućnosti ili imućna, mladenka želi biti prekrasna. I ima na to pravo.

 

Prema središnjem odjevnom predmetu, njenom veličanstvu- vjenčanici- određuju se svi ostali, cipele, kosa, šminka, nakit, torbica. Haljina se bira po želji mladenke i u skladu s njenom figurom i kupovnom moći. Hoće li to biti kraljevski raskošna krinolina s desetmetarskim velom ili tek minimalistička kraća haljina nevažno je. Ono što je važno je to da se mladenka u njoj osjeća lijepom kao i to da joj je udobna jer obred vjenčanja te sama proslava znaju potrajati.

 

Vjenčanicu je naravno najbolje izabrati na vrijeme a žene uglavnom imaju osnovne predodžbe kako žele izgledati. Vjenčanica je kao i svaki odjevni predmet pokazatelj stila i kupovne moći osobe koja je nosi no ona je ipak i nešto više. Ona je najsvečanija haljina koju ćete ikad odjenuti i zato se potrudite da s njom budete zadovoljne na način da i na sam dan obreda budete sretne zbog izbora kao i kad budete desetljećima nakon gledale fotografiju s vjenčanja. HeraZnanje za vas je pronašla fotografije čarobno lijepih vjenčanica, razgledajte jer možda je baš među njima i ona u kojoj ćete reći- Da.

 

 


Galerija:

 

 

 

Ostali članci iz foto-serijala:

 

[do_widget id=related-posts-by-taxonomy-36]

 

HeraZnanje

 

Odgovori

Ako sadržaj nalazite vrijednim čitanja, lijepo vas molimo da nas podržite FB Like klikom